Menu

Ukkiesplace sluit zich aan bij de Lelypas

Publicatiedatum: 15-10-2019

Voor alle ouders, opa’s/oma’s, verzorgers en ukkies is er goed nieuws: Ukkiesplace doet mee aan de Lelypas! Ukkiesplace is dé winkel is het Stadshart voor verschillende baby- en kinderartikelen. Vanaf heden is het dus ook mogelijk bij Ukkiesplace te sparen en verzilveren met de Lelypas.

Ukkiesplace
Ukkiesplace is in 2016 opgericht door de eigenaresse Anthina Knip. De winkel is sinds 3 augustus 2019 gevestigd aan de Dukaatpassage. Ukkiesplace is een winkel die gespecialiseerd is in baby- en kinderkleding vanaf maat 38 tot en met 164. De collectie bestaat uit betaalbare hippe en trendy kleding. Daarnaast verkoopt Ukkiesplace kinderschoenen, positiekleding, allerlei babyaccessoires, knuffels, Mio Amore kinder- en wandelwagens, zwangerschapsproducten en leuke kraamcadeautjes. “Alles wat je voor jouw kleintje nodig hebt kun je bij ons vinden. Wij hopen jou binnenkort met jouw Lelypas in de winkel te mogen begroeten”, aldus Anthina Knip.

Lelypas blijft groeien
De Lelypas heeft meer dan 55 deelnemende ondernemers. Met Ukkiesplace als nieuwe ondernemer is de Lelypas-familie weer een ondernemer rijker. De Lelypas is een unieke combinatie van een cadeau- en spaarkaart. Het doel van de Lelypas is om inwoners en ondernemers te verbinden. Bij besteding bij een van de deelnemende ondernemers spaar je punten die gelijk staan aan geld. Deze gespaarde punten verzilver je vervolgens bij een aangesloten ondernemer naar keuze. Vanaf heden kun je dus ook met de Lelypas terecht bij Ukkiesplace. Meer informatie over de Lelypas? Ga naar www.lelypas.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

Laat een reactie achterVolg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht MTH: Uw accountant en belastingadviseur