Menu

Thais Eten Lelystad sluit zich aan bij Lelypas

Publicatiedatum: 05-02-2020

Nog een ondernemer schaart zich achter de Lelypas. Vanaf heden is het bij Thais Eten Lelystad mogelijk de Lelypas te gebruiken. In het restaurant zelf, maar ook thuis aan de deur bij bezorgen is het mogelijk om te sparen en verzilveren.

 

Thais Eten Lelystad Thais Eten Lelystad is een ambitieuze en leuke onderneming. Niet alleen biedt Thais Eten Lelystad een mooi restaurant met heerlijk vers bereid eten, ze bieden ook een bezorgservice. Daarnaast biedt Thais Eten Lelystad binnenkort de optie om online Thaise producten te bestellen via de webshop om zo zelf een lekkere Thaise maaltijd te bereiden. Als kers op de taart is het ook mogelijk lunches te bestellen, ideaal voor bijvoorbeeld vergaderingen.

 

Sparen op de Lelypas

Nu Thais Eten Lelystad zich aangesloten heeft bij de Lelypas is sparen en verzilveren van punten op de Lelypas ook mogelijk. Bij elk etentje komen er punten op de Lelypas om vervolgens uit te geven bij andere ondernemers die meedoen met de Lelypas of gewoon lekker door te sparen. Ook kunnen reeds gespaarde punten uitgegeven worden bij Thais Eten Lelystad. Thais Eten Lelystad begint enthousiast aan de samenwerking met de Lelypas. Niet alleen is de pas geldig in het restaurant, ook thuis aan de deur kan de Lelypas gebruikt worden. De Lelypas zorgt voor saamhorigheid tussen de bewoners en ondernemers van Lelystad en Thais Eten Lelystad helpt hier nu volop aan mee.

Terug naar nieuwsoverzicht

Laat een reactie achterVolg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht Rabobank MTH: Uw accountant en belastingadviseur