Menu

Jumbo Waagpassage zegt ‘ja’ tegen Lelypas

Publicatiedatum: 25-11-2016

‘Als Jumbo Waagpassage willen we graag het Stadshart versterken. Daarom doen wij mee aan de Lelypas. Met deze pas kunnen mensen vanaf 28 november in onze supermarkt punten sparen’, vertelt filiaalnemer Gerard van der Meulen.

‘De gespaarde punten kunnen in de supermarkt of bij de ruim zestig andere aangesloten ondernemers verzilverd worden’. Hij noemt de cadeau- en loyaltycard een prachtig initiatief dat ervoor zorgt dat Lelystedelingen lokaal inkopen blijven doen. ‘Lokaal kopen is belangrijk. Hiermee zorg je ervoor dat de voorzieningen in je woonplaats in stand worden gehouden’, zegt hij.

‘We willen allemaal een leuk, levendig Stadshart met een gevarieerd aanbod. Daar hebben we zelf ook een belangrijk aandeel in’, aldus burgemeester Ina Adema. ‘Want wij zijn de klant om wie het allemaal draait. Zonder klanten geen onderneming. Daarom is het zo belangrijk dat wij loyaal zijn aan ons Stadshart. Zo’n loyalty card levert je als trouwe klant daarnaast ook andere voordelen op. Een win-win-win situatie dus!’

‘Voor Lelystedelingen is het een mooie kans om voordeel te pakken. Je spaart ongemerkt een flink bedrag bij elkaar, dat je vervolgens als extraatje aan jezelf of je gezin kunt besteden’, aldus een enthousiaste Gerard van der Meulen. De filiaalnemer vertelt dat Jumbo Waagpassage de komende tijd verschillende leuke acties zal koppelen aan de Lelypas. Als introductie van de Lelypas geeft Jumbo Waagpassage de week voor Sinterklaas (van 28 november t/m 4 december) 50 punten extra cadeau, bij besteding van 15 euro of meer.

Nog niet bekend met de Lelypas? Tijdens de introductieweek staan medewerkers van Jumbo Waagpassage klaar om passen uit te delen en de werking ervan uit te leggen. ‘Eigenlijk werkt het heel simpel. Bij aangesloten ondernemers spaar je bij besteding van elke euro 1 punt op je Lelypas. Deze punten kun je vervolgens ook weer verzilveren bij aangesloten ondernemers. Hierbij geldt dat 1 Lelypunt 1 cent waard is.’

Kijk voor meer informatie op www.lelypas.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

Laat een reactie achterVolg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht MTH: Uw accountant en belastingadviseur