Corneel doet mee met de Lelypas

Goed nieuws voor iedereen die van een leuk avondje uit houdt: vanaf het nieuwe seizoen doet Corneel mee met de Lelypas. Dit betekent dat je vanaf dinsdag 18 september punten spaart en uitgeeft bij de leukste concerten en dansfeesten, een mooie aanvulling op het huidige aanbod van de Lelypas.

De loyaltykaart van Lelystad
Inmiddels voor velen al een begrip: de Lelypas is dé spaar- en cadeaukaart van en voor Lelystad. Pashouders sparen punten en geven ze ook weer uit bij meer dan 50 ondernemers in Lelystad. Elke betaalde euro geeft één punt op de Lelypas en deze punt is bij dezelfde ondernemers één cent waard. De Lelypas is bij alle aangesloten ondernemers gratis af te halen. Kijk op www.lelypas.nl voor de lijst met aangesloten ondernemers.

Nieuwste aanwinst Corneel
Corneel is, met een uitgebreid aanbod van muziek uit verschillende genres, hét poppodium van Lelystad. Het lukt Corneel steeds vaker om grote artiesten en bekende dansfeesten naar Lelystad te halen. Daarmee spreekt het Lelystadse poppodium een steeds groter en breder publiek aan, met steeds vaker uitverkochte avonden tot gevolg. Ook voor jongeren heeft Corneel een aantrekkelijke programmering, wat weer een mooie toevoeging is aan het aanbod van de Lelypas. Kijk op www.corneel.nl voor het programma van Corneel.

Praktische informatie
Op dinsdag 18 september is Corneel aangesloten bij de Lelypas. Zowel sparen als verzilveren is mogelijk. Houd er rekening mee dat het gebruiken van de Lelypas bij Corneel alleen mogelijk is bij ticketverkoop aan de kassa en niet online.