Menu

Brownies&downieS nieuwste deelnemer Lelypas

Publicatiedatum: 30-01-2019

Stichting Lelypas verwelkomt Brownies&downieS als nieuwe Lelypas ondernemer. Brownies&downieS, een lunchcafé met een speciaal karakter, zit vanaf medio december 2018 aan De Promesse. Na een mooi begin te hebben gemaakt in Lelystad kiezen zij er nu voor om zich aan te sluiten bij de Lelypas.

Brownies&downieS
Na de succesvolle start in 2010 heeft Brownies&downieS ondertussen ruim 50 vestigingen en is actief in drie landen. Wat begon als een lunchroom met een maatschappelijke bijdrage is uitgegroeid tot een grandioze franchiseformule. Met een menu vol met goed uitgedachte gerechten, een sfeervolle inrichting en vriendelijk personeel zorgt Brownies&downieS voor een heerlijke maaltijd en een unieke ervaring. ‘’Met de Lelypas voorzien lokale ondernemers de inwoners. Een goed initiatief voor Lelystad waar wij als Brownies&downieS graag aan meedoen. Vanuit dat oogpunt lanceren wij vanaf dinsdag 15 januari ook een specials-kaart waar wij in de toekomst lokale lekkernijen op willen presenteren die aansluiten bij wat de Lelystedeling wil’’, aldus Priscilla Bouw van Brownies&downieS Lelystad.

Mooie samenwerking
Met Brownies&downieS als nieuwe Lelypas ondernemer is de eerste aangesloten ondernemer van 2019 een feit. De Lelypas is een unieke combinatie van een cadeau- en loyaltykaart en gratis verkrijgbaar bij alle deelnemers. Bij een besteding bij een van de deelnemende ondernemers spaart men punten die gelijk staan aan geld. Deze gespaarde punten zijn vervolgens weer te verzilveren bij een aangesloten ondernemer naar keuze. Vanaf heden is dit ook mogelijk bij Brownies&downieS.

Terug naar nieuwsoverzicht

Laat een reactie achterVolg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht MTH: Uw accountant en belastingadviseur