Menu

Lelypas gebruiken

De spaarkaart


Je kunt een spaarpas gratis afhalen bij een van de deelnemende ondernemers. Deze deelnemers herken je aan de poster en/of de sticker in de zaak en je vindt een compleet overzicht van deelnemende bedrijven op deze website en in de store locator op de site en de Lelypas app. Je kunt dan ook direct beginnen met sparen. Uiteraard kost het sparen van de punten helemaal niets.
Bij aankopen bij aangesloten ondernemers krijg je bij besteding van elke euro 1 punt op je Lelypas*. Deze punten kun je vervolgens ook weer verzilveren bij aangesloten ondernemers. Hierbij geldt dat 1 Lelypunt 1 cent waard is.

De cadeaukaart


Je kunt een Lelypas cadeaukaart aanschaffen bij verschillende deelnemers (zie onze homepage). Je kunt elk gewenst bedrag op de kaart laten zetten. Het bedrag kan besteed worden bij alle aangesloten ondernemers. Je kunt na registratie van je cadeaukaart ook sparen op deze kaart, zo kun je je cadeaubedrag laten groeien!

* Bij uitzondering kan het voorkomen dat artikelen of aankopen zijn uitgesloten van deelname, de betreffende ondernemer kan je hier meer over vertellen.

Registreren

Wij adviseren je de Lelypas te registreren. Je kunt dan altijd je spaarsaldo inzien. Bij een eventueel verlies van je pas, kan de eigenaar teruggevonden worden. Ook word je op de hoogte gehouden worden van acties. Kortom een aantal redenen om je te laten registreren!

Geldigheid pas

Als je de Lelypas 2 jaar niet gebruikt, vervalt je pas en dus ook je saldo.    

 Volg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht MTH: Uw accountant en belastingadviseur