Menu

Lijfstyle Lingerie

Lijfstyle Lingerie
Weversstraat 3
| 8223 AB Lelystad
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2017 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2017 Google
Kaartgegevens ©2017 Google
GeoTalk
50 m 
Routeplanner

 

Lijfstyle bestaat nu bijna 25 jaar in Hoorn. Toen de mogelijkheid zich voordeed  om een extra vestiging te openen in Lelystad was dat, ondanks de rare periode waarin de wereld zich bevind toch een makkelijke keuze.

U kunt een stylingsessie krijgen waarbij uitgebreid wordt gekeken naar u als klant, niet alleen de maten zijn belangrijk maar vooral het gebruik, zo koopt u echt iets wat compleet bij u past, in ruim 100 maten. De stylistes van Lijfstyle worden elk jaar bijgeschoold tijdens trainingen om u perfect te kunnen adviseren.

Niet alleen de mooiste lingerie sets vind u bij Lijfstyle, maar zij onderscheiden zich ook in badmode, alles wordt op uw lijf afgemeten. Sportlingerie, bruidslingerie  en voedingslingerie heeft Lijfstyle ook in hun uitgebreide en leuke collectie.

Lijfstyle hoopt in Lelystad een leuke nieuwe klantenkring te gaan ontmoeten. Het team van Lelystad: Pam, Rosa, Claire en Nathalie ontvangt u met heel veel plezier en zorgen ervoor dat u blij naar huis gaat met een tas vol leuke en vooral perfect passende aankopen.

 

 

Laat een reactie achterVolg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht MTH: Uw accountant en belastingadviseur