Menu

Elle-Vé Lingerie

Elle-Vé Lingerie
Weverstraat 3
| 8223 AB Lelystad
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2017 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2017 Google
Kaartgegevens ©2017 Google
GeoTalk
50 m 
Routeplanner

 

Al meer dan 25 jaar Elle-Vé lingerie !

"Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een grote behoefte in Lelystad: een speciaalzaak in lingerie en foundation voor dames en heren".

De vraag naar lingerie, nachtkleding, badmode en foundation voor zowel dames als heren bleek groot. Met name voor die klant die net dat stukje extra wil: kwaliteit, persoonlijkheid en service. Hiervoor bent U bij Elle-Vé aan het goede adres. En dat wij er na al die jaren nog zijn, bewijst dat wij hierin geslaagd zijn.

Wij nodigen U graag uit eens te komen kijken in onze gerestylde winkel, natuurlijk in het Lelycentre!

Het team van Elle-Vé Lingerie bestaat al jaren uit dezelfde vertrouwde gezichten. Wij hechten grote waarde aan het goed advi-seren van, en de beste service bieden aan onze klanten; want dat maakt Elle-Vé zo speciaal. Wij staan voor kwaliteit, deskundigheid, persoonlijke aandacht en goede service.

Helaas blijkt dat de jongere dames en heren het idee hebben, dat wij een winkel zijn voor de ouderen. Wij gaan daarom graag de uitdaging aan om het tegendeel te bewijzen. Elle-Vé heeft een ware metamorfose ondergaan en dat willen wij graag presenteren. Elle-Vé is er voor jong én oud, dames én heren, ook voor de grote maten. Mocht er iets niet in de winkel aanwezig zijn, dan zullen wij er alles aan doen om het voor U te vinden.

Laat een reactie achterVolg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht Rabobank MTH: Uw accountant en belastingadviseur