Menu

Dierenartsen Lelystad, Warande

Dierenartsen Lelystad, Warande
Buizerdweg 29
| 8245 AA Lelystad
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2017 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2017 Google
Kaartgegevens ©2017 Google
GeoTalk
50 m 
Routeplanner

Dierenartsen Lelystad is een praktijk voor gezelschapsdieren gevestigd op de Kempenaar en de Warande in Lelystad. Het team bestaat uit zes dierenartsen, die worden ondersteund door negen paraveterinairen (dierenartsassistenten).

Dierenartsen Lelystad is een eerstelijns praktijk waar u terecht kunt voor de gezondheidszorg van uw huisdier. U kunt hierbij denken aan preventieve gezondheidszorg, zoals entingen en ontwormingen. Maar mocht uw huisdier ziek zijn, staat het team ook voor u en uw huisdier klaar.

De praktijk is ingericht met digitale röntgenapparatuur, bloedanalyseapparatuur, echoapparatuur en meer. Verschillende operaties worden dagelijks uitgevoerd. Van een castratie tot de moeilijkere ingrepen zijn mogelijk. Uiteraard worden de dieren tijdens hun ingreep nauwlettend in de gaten gehouden door verschillende bewakingsapparatuur en een paraveterinair. Mocht uw dier langdurig opgenomen moeten worden, zijn daar alle faciliteiten voor aanwezig.

Het team volgt jaarlijks diverse nascholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde. Op deze manier proberen zij er zeker van te zijn uw huisdier van de beste zorg te kunnen voorzien.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoed. Bent u nieuwsgierig naar de praktijk? Neemt u gerust contact op voor een eerste kennismaking en vraag naar een rondleiding!

Laat een reactie achterVolg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht Rabobank MTH: Uw accountant en belastingadviseur