Menu

Chocolaterie Brouwer

Chocolaterie Brouwer
Schoepenweg 59
| 8243PX Lelystad
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2017 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2017 Google
Kaartgegevens ©2017 Google
GeoTalk
50 m 
Routeplanner

Ambachtelijke chocolade van Brouwer uit Lelystad

chocolaterie Brouwer is al meer dan een kwart eeuw gevestigd in Flevoland. bekend en beroemd vanwege de hoge kwaliteit chocoladeproducten. alles wordt met pure en natuurlijke ingrediënten geproduceerd.

en bovenal... enorm lekker!

de grondlegger van deze ambachtelijke chocolaterie is Rob Brouwer. Rob maakte op veertienjarige leeftijd zijn eerste chocoladeproduct en op zijn achtiende was hij al eigenaar van een snoepwinkel. als scholier, tijdens zijn opleiding tot banketbakker, leerde Rob van zijn 78-jarige leermeester ambachtelijk en creatief met chocolade te werken. hierdoor geinspireerd besloot hij zich alleen nog op de productie en verkoop van chocoladeproducten te richten.

tot op de dag van vandaag maakt hij zijn klanten blij met chocolade.

Brouwer kiest alleen voor de beste grondstoffen. hij werkt met kwalitatief hoogwaardige cacao en cacaoboter en werk niet met kunstmatige zoet- en smaakstoffen. goede ingrediënten zijn de basis voor goede producten!
de chocoladeproducten zoals zijn beroemde bonbons, truffels en repen worden op ambachtelijke wijze geproduceerd. Brouwer staat bekend om zijn goede smaak, van heinde en verre komen mensen genieten van zijn chocoladelekkernijen.

Laat een reactie achterVolg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht Rabobank MTH: Uw accountant en belastingadviseur