Menu

Bruna

Bruna
De Wissel 14
| 8232 DP Lelystad
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2017 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2017 Google
Kaartgegevens ©2017 Google
GeoTalk
50 m 
Routeplanner

Bij Bruna hebben we het meest actuele assortiment boeken. Ben je in jouw Bruna winkel op zoek naar een specifiek boek, maar ligt deze toch niet in de winkel? 

Geen zorgen, wij bestellen het voor je, dan heb je het boek alsnog de volgende dag in huis. Ook hebben ook een groot assortiment tijdschriften, van mode, interieur, tot gadgets en auto's, en kan je voor je favoriete krant nog even langs jouw Bruna.

Bruna biedt daarnaast een ruime keus aan bureauaccessoires, kantoorartikelen, printpapier en een uitgebreid assortiment cartridges, ook van ons eigen huismerk. Veel producten zijn ook verkrijgbaar in het Bruna huismerk, waarbij we een perfecte prijs-kwaliteitverhouding nastreven.

Bij Bruna zijn kinderen natuurlijk altijd welkom. Waar ze ook van houden; spelen, ontdekken of knutselen. Bruna heeft voor ieder kind wel iets leuks. Je vind je bij ons het beste assortiment van AVI en Loco en kinderboeken zijn op leeftijd en leesniveau gesorteerd, zodat je direct weet waar je moet zoeken.

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau, staatslot, lotto of krasloten? Dan kun je ook bij jouw Bruna terecht. In de winkel verkopen we een ruim assortiment cadeauboxen en cadeaukaarten. 

Laat een reactie achterVolg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht Rabobank MTH: Uw accountant en belastingadviseur