Menu

Adam Factory

Adam Factory
Weversstraat 2-6
| 8223 AC Lelystad
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2017 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2017 Google
Kaartgegevens ©2017 Google
GeoTalk
50 m 
Routeplanner

Naast bloemen en planten verkopen wij ook een grote collectie woonaccessoires. Bij ons vind je een sfeervolle collectie met een landelijke vibe. In ons assortiment vindt u o.a. kussens, lantaarns, rieten woonaccessoires, meubels, potten en nog veel meer.

Onze collectie wisselt regelmatig, waardoor u bij ieder bezoek aan onze winkel een andere sfeer en uitstraling kunt verwachten. Met onze zakelijke bloemenservice is uw kantoor verzekerd van een wekelijks of maandelijks bloemenarrangement naar wens qua kleur en sfeer. Op die manier oogt uw balie, uw entree, uw kantoor of uw vergaderruimte altijd fris.

Ook interieurbeplanting of kantoorbeplanting kunt u aan ons overlaten. Wij kunnen aan de hand van uw situatie een gedegen beplantingsadvies op maat uitbrengen. Voor leuke workshops met bloemen bent u bij Adam Factory aan het juiste adres. Wilt u ook creatief bezig zijn dan verzorgen wij het gehele jaar workshops met bloemen waarbij u zelf een trendy bloemstuk maakt.

U kunt een bloemstuk natuurlijk kant en klaar bij ons in de winkel kopen, maar het is veel leuker om het zelf te maken. Wij hebben voor u verschillende arrangementen samengesteld, waarbij gezelligheid en lekker creatief bezig zijn voorop staat. Inspiratie halen wij uit de trends en de seizoenen.
Wij werken met mooie materialen en door verse bloemen te gebruiken krijgt u zeker waar voor uw geld!

Laat een reactie achterVolg ons op Facebook
Copyright 2017 Stichting Lelypas
Lelystad geeft lucht MTH: Uw accountant en belastingadviseur